Mijn Lijn Demo
contact

Contact

Uw efficiency en klantbeleving, onze zorg. Dat is De Lijn. Laat een bericht achter en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Ga naar het e-mailformulier

 

Automotive

Zowel externe marktinvloeden, als de inrichting van de productieketen zorgt ervoor dat merkdealers voor de uitdaging staan om volumes te blijven halen met een goed rendement. Een juiste marktbewerking is essentieel om het business model rendabel te houden. De Lijn heeft reeds jaren ervaring in het ondersteunen van partners bij het invoeren van ‘financiële marketing’ en ondersteunt importeurs en dealers bij het aanbrengen van visie en structuur in het marktbewerkingsproces.

De Lijn brengt structuur aan in uw marktbewerking

Wij brengen samen met u structuur en handvatten in de organisatie door middel van een gefaseerde invoering die zorgt voor steeds verdere professionalisering. Daarbij zorgt het analyseren, in kaart brengen en op elkaar afstemmen van verschillende organisatieonderdelen voor een efficiënt en effectief verloop van het marktbewerkingsproces. Een juiste inrichting en inzet van CRM is daarnaast essentieel voor gerichte en succesvolle marktbewerking. De Lijn draagt op deze manier bij aan de realisatie van een proactieve, klantgerichte marktbewerking. 

Wij hanteren hierbij een eenduidige aanpak:

  • optimalisatie van uw bedrijfsprocessen zien wij altijd als geheel;
  • wij focussen op de meetbare parameters klantbeleving en kostenefficiency;
  • wij adviseren over de te volgen strategie;
  • wij operationaliseren dit in werkbare, concrete oplossingen;
  • wij begeleiden de implementatie van de oplossingen;
  • wij zorgen indien gewenst voor inzichtelijke rapportages.

Download Automotive en De Lijn als PDF presentatie of in PDF tekstvorm.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bekijk onze cases of bel De Lijn direct op 073 - 612 25 11.

Optimalisatieproces

Bij De Lijn delen wij een optimalisatieproces bij voorkeur op in drie fasen. Adviseren, realiseren en rapporteren. Hieronder gaan we daar verder op in.

Adviseren

Pas als u precies weet wat u doet, hoe dat u het doet en wat u aan uw bedrijfsprocessen wilt wijzigen, kunt u echt veranderen. Wij laten het u horen, zien en doen!

Lees meer

Realiseren

Ons advies is nooit een doel op zich, maar juist het begin van een verbeterproces. De begeleiding in de realisatie is hierbij bepalend voor de continuïteit van de ingezette verbeteringen.

Lees meer

Rapporteren

Goede en relevante stuur- en managementrapportages zorgen ervoor dat elke medewerker structureel meer rendement haalt uit zijn of haar commerciële (klanten)contacten.

Lees meer

Meer weten? Neem contact met ons op:

contact
contact

Tip : CEO survey

CEO's van grote bedrijven sturen op kostenreductie en verwachten groei. Wat doet en verwacht u?

Lees meer