Mijn Lijn Demo
 
contact

Contact

Uw efficiency en klantbeleving, onze zorg. Dat is De Lijn. Laat een bericht achter en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Ga naar het e-mailformulier

Cases

Gemeente Drimmelen - Implementeren PI's

Voor de Gemeente Drimmelen heeft De Lijn samenwerkingsvormen gestructureerd met behulp van prestatie indicatoren (PI’s) en de plan-do-check-act-cyclus.

Lees meer

Mazda - Optimaal bereik in werkgebied

Voor Mazda heeft De Lijn een tweetal scenario’s beschreven om te bekijken op welke manier een netwerkdealer toegevoegd kan worden aan een bestaand werkgebied.

Lees meer

Bank verzekeraar - Conversieproject

Voor een wereldwijd opererende bank verzekeraar heeft De Lijn een keten ingericht om de klanten van het ene verzekeringsbedrijf te converteren naar de systemen van een ander verzekeringsbedrijf.

Lees meer

ANWB - Propositie uitwerking

Voor de Koninklijke Nederlandse Toeristenbond ANWB heeft De Lijn een propositie uitgewerkt over de wijze waarop de ANWB het aanbieden van consumptief krediet concreet kan gaan uitvoeren.

Lees meer

ANWB - Marktbetreding

Voor de Koninklijke Nederlandse Toeristenbond ANWB heeft De Lijn in kaart gebracht hoe de markt van consumptief krediet succesvol kan worden betreden.

Lees meer

Lee Hecht Harrison

Voor Lee Hecht Harrison ontwikkelde wij een “what if” scenariomodel om keuzes te kunnen maken gericht op een kosten optimale bedrijfsvoering.

Lees meer

Lee Hecht Harrison

Voor Lee Hecht Harrison (wereldwijde marktleider in loopbaan- en leiderschapsprogramma's) optimaliseerden wij een financieel werkproces.

Lees meer

Financieringsmaatschappij

Voor een internationaal opererende financieringsmaatschappij ontwikkelden wij een productinnovatie op het gebied van Doorlopend Krediet voor de aangesloten banken.

Lees meer

Financieringsmaatschappij

Voor een business unit van een internationaal opererende financieringsmaatschappij ontwikkelden wij een organisatie & businessmodel.

Lees meer

contact

Tip : CEO survey

CEO's van grote bedrijven sturen op kostenreductie en verwachten groei. Wat doet en verwacht u?

Lees meer