Mijn Lijn Demo
 
contact

Contact

Uw efficiency en klantbeleving, onze zorg. Dat is De Lijn. Laat een bericht achter en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Ga naar het e-mailformulier

Topsport en De Lijn

De Lijn is trotse partner van het basketbalteam SPM Shoeters te ’s-Hertogenbosch.


Topsport en De Lijn

Sinds 2011 is De Lijn partner van het basketbalteam SPM Shoeters (voorheen EiffelTowers) te ’s-Hertogenbosch. Met deze samenwerking neemt De Lijn deel aan een uniek regionaal platform om zaken te doen in een topsportomgeving.

Vele lokale en regionale ondernemers kiezen er voor BC SPM Shoeters vanuit zakelijk oogpunt te ondersteunen. De Lijn kiest voor deze samenwerking om meerdere redenen. De gemoedelijke sfeer rondom de wedstrijden, het sterke zakelijke netwerk en natuurlijk het geweldig snelle en aantrekkelijke spel.

Daarnaast heeft het werkterrein van De Lijn veel raakvlakken met de topsport. Het gaat net als bij basketbal om een snel en zeer dynamisch spel. Om een team dat met elkaar streeft naar een groter doel, het resultaat verbeteren, het uiterste uit een team halen. Maar de vergelijking gaat verder dan dat.  Lijken de spelers en de coach niet op de personen in uw team? En u ziet vast ook hoe belangrijk de juiste analyse is van het eigen spel en dat van de tegenstander. U ziet hoeveel beter een goed draaiend team presteert als de passie en de gedrevenheid wordt gedeeld door alle leden. En hoeveel zekerheid het team uitstraalt als niets aan het toeval wordt overgelaten. Dan liggen de play-offs binnen handbereik, dan levert u samen met uw team topprestaties.

Het partnership met SPM Shoeters biedt De Lijn daarnaast de mogelijkheid om met haar klanten in een andere setting van gedachten te wisselen over boeiende vraagstukken. Uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje in een bijzondere, sportieve ambiance.

Terug

contact

Tip : Tien geboden voor Business Intelligence

Tien geboden om succesvol Business Intelligence te realiseren.

Lees meer