Mijn Lijn Demo
contact

Contact

Uw efficiency en klantbeleving, onze zorg. Dat is De Lijn. Laat een bericht achter en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Ga naar het e-mailformulier

 

Over De Lijn

Wilt u de efficiency van of klantbeleving bij uw bedrijfsvoering verbeteren?

Dan is De Lijn uw ideale partner.


Optimalisering van processen kan de efficiency van uw bedrijfsvoering merkbaar en meetbaar verbeteren. De professionals van De Lijn werken altijd doelgericht naar de gewenste efficiency resultaten. Hierbij redeneren wij altijd vanuit uw organisatie en vanuit u als opdrachtgever.

In elk traject focussen wij op klantbeleving en kostenefficiency. Twee duidelijk meetbare parameters, die door excellent ketenmanagement zowel op korte als langere termijn een beter resultaat voor uw organisatie kunnen opleveren. Zoals wij het verwoorden: Resultaat met voorbedachte rade.

De Lijn kijkt voortdurend naar het hele proces en beperkt zich niet tot advisering op onderdelen. Als partner adviseren we over de te voeren strategie, maar vertalen deze strategie ook naar concrete, werkbare oplossingen en we begeleiden de implementatie daarvan. Het resultaat: een efficiƫnter werkende organisatie met een betere klantbeleving. En dat is precies wat u nodig heeft.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bekijk onze cases of bel De Lijn direct op 073 - 612 25 11.

Download over De Lijn als PDF (107 kb)

Kunt u dit .PDF bestand niet openen? Download hier een gratis versie van Adobe Acrobat.

Meer weten? Neem contact met ons op:

contact
contact

Tip : essay; versobering van de financiële verzorgingsstaat

In dit essay geeft Hans Hoogervorst, voorzitter AFM, zijn visie op de financiƫle verzorgingsstaat

Lees meer